Partizan ponovo poražen u završnici meča, Efes „uništio“ Baskoniju, Monako maestralan u poslednjoj deonici!

FOTO: Partizan BC

Zanimljivo je bilo večeras u Evroligi, Žalgiris u drugom poluvremenu na krilima Evansa pobedio Armani, Larkin deklasirao Baskoniju, dabl-dabl Ibake nedovoljan za pobedu, Olimpijakos uz pomoć Gosa naneo Partizanu 18. poraz, dok je Monako u poslednjoj četvrtini kao i Olimpijakos dobio utakmicu.

Žalgiris slavio protiv Armanija (87:73). Kinan Evans je upisao 20 poena uz dve asistencije, dok je njegov saigrač Edmond Samner zabeležio 17 poena uz pet asistencija. Mirotić sa 19 poena i sedam skokova najbolji za Milano, Nejpir je sakupio 17 poena.

Barselona savladala Bajern u Minhenu (79:87). Ibaka impresivan sa dabl-dabl učinkom od 17 poena i dvanaest skokova, pratio ga je Vajler Beb sa istim brojem poena kao Ibaka. Džabari Parker je meč završio sa 15 poena i tri skoka.

Efes je ponizio Baskoniju (76:97). Šejn Larkin najbolji igrač utakmice sa 28 poena uz dva skoka i dve asistencije, njegov saigrač Vil Klajburn je meč završio sa 20 poena. Hauvard je postigao 15 poena.

Olimpijakos nakon preokreta slavio u Areni protiv Partizana (69:74). Kevin Panter je za crno-bele postigao 19 poena i podelio pet asistencija. Za crveno-bele je bio heroj bivši igrač Partizana Vilijams Gos sa 17 poena uz tri skoka i isto toliko asistencija, dok je Papanikolau meč završio sa 13 poena.

Monako u poslednjoj četvrtini pobedio utakmicu protiv Asvela (77:87). U Monaku su najbolji bili Okobo sa 16 poena i Alfa Dijalo sa poenom manje i šest skokova. Luvavu Kabarot je za Asvel meč završio sa 23 poena i sedam skokova.