Boban Bajković za „Max Sport“: Zvezda je dominantnija, konstantne priče o sudijama narušavaju ugled derbija!

Foto:

Bivši golman Crvene zvezde, Boban Bajković je za „Max Sport“ izneo očekivanja pred večiti derbi u polufinalu kupa, koji je na programu u sredu od 19 časova, na stadionu Rajko Mitić.

Crvena zvezda je pokazala u prošlom derbiju da je mnogo kvalitetniji tim. Evidentno je da smo bili bolji što je pokazala i statistika, kao i sam tok meča. U polufinalu igrači moraju da uđu sa stopostotnim fokusom i da se ne obaziru na priče sa strane i te konstantne pokušaje da se naruši pobeda rivala i sam ugled večitog derbija. Smatram da sa disciplinovanom igrom i malo boljom koncentracijom u finišu možemo do finala, a kasnije i titule – rekao je Bajković.

Uvek je bilo nezgodno igrati utakmice protiv lidera prvenstva, pamti bivši golman Crvene zvezde derbije igrane u njegovo vreme i poziva na oprez, jer je sigurno Partizan motivisaniji i želi više pobedu, kako bi koliko-toliko izvukao sezonu.

U moje vreme je situacija bila obrnuta. Mi smo Partizan pobedili dosta puta, a najviše se sećam ona tri derbija pod vođstvom Roberta Prosinečkog. Moje mišljenje je da bi suprotni tabor trebalo da gleda u svoje dvorište i da priče o suđenju i konstantnim žalbama samo loše utiču na srpski fudbal. Želim momcima i celom klubu od sveg srca puno sreće i da osvoje duplu krunu ove sezone, a smatram da imaju kvalitet da to i učine – zaključio je Bajković.