BODANOVIĆ SJAJAN U DUELU SA HORNETSIMA: Micić i Pokuševski epizodisti u pobedi!

Košarkaši Šarlota su ostvarili izvanrednu pobedu u gostima protiv Atlante rezultatom 115:114, uzbudljivim završetkom utakmice koji je obeležio Majls Bridžis pogodak samo 3,8 sekundi pre kraja.

Brendon Miler se istakao kao najefikasniji u redovima pobedničkog tima sa impresivnih 27 poena, dok je Bridžis dodao 18 poena, uključujući ključni pogodak za pobedu.

Aleksej Pokuševski, srpski košarkaš, pružio je solidan doprinos sa 10 poena za 26 minuta provedenih na terenu, dok je Vasilije Micić zabeležio dva poena sa slobodnih bacanja, ali je bio ključan sa pet asistencija.

Nažalost, Atlantu su predvodili Bogdan Bogdanović i Vit Krejči sa po 19 poena svaki. Bogdanović je demonstrirao svoju preciznost sa pet trojki, uz osam asistencija, dok se Tre Jang vratio nakon povrede sa 14 poena i 11 asistencija.

Ova pobeda Šarlota znači mnogo, posebno imajući u vidu da su zabeležili svoj 20. trijumf u sezoni, dok Atlanta nastavlja da se bori, sada sa skorom 36 pobeda i 44 poraza, zauzimajući deseto mesto na Istoku.