BOGDANOVIĆ NASTAVIO DA „REŠETA“: Minesota pobedom izbila na čelo Zapada!

Bogdan Bogdanović je još jednom pokazao svoju neospornu klasu na terenu, ali nažalost, njegova briljantna igra nije bila dovoljna da Atlantu odvede do pobede nad Minesotom, u neizvesnoj završnici koja je završena rezultatom 109:106 u korist Minesote.

Iako je Bogdanović ubacio 17 poena, njegov polovičan procenat šuta iz igre (5/10) nije odražavao njegovu uobičajenu preciznost. Pomisao da bi Bogdanovićeva podrška mogla biti ključna za Nikolu Jokića u borbi za prvo mesto bila je u vazduhu, ali na kraju su se Atlantini igrači suočili sa gorčinom poraza od upornih timova Minesote i Oklahome.

Poteškoće su se nagomilale za Nagetse, jer su i Oklahomini zmajevi uspeli da ostvare pobedu, čime je prvo mesto postalo veoma upitno za Denver.

Bogdan je dominirao terenom tokom tri četvrtine, ali nažalost, u poslednjoj četvrtini je doživeo pad forme otvarajući period sa tri uzastopna promašaja. To je rezultiralo njegovim preseljenjem na klupu od strane trenera Snajdera, gde je ostao do kraja utakmice.

U Atlantinim redovima, povratnik u ekipu posle povrede, Tre Jang, bio je najefikasniji sa 19 poena i sedam asistencija, dok su Hanter i Bruno Fernando doprineli sa 15 i 14 poena.

Sa druge strane, Rudi Gober iz Minesote ostvario je dabl-dabl učinak od 25 poena i 19 skokova, dok je Nez Rid doprineo sa 19 poena, pomažući svojoj ekipi da ostvari važnu pobedu nad Atlantom.