Spartak ponosan na svoje omladinske reprezentativke

Foto: ŽFK Spartak

Pre samo nekoliko dana ženska fudbalska reprezentacije Srbije ostvarila  veliki uspeh ostvarivši plasman na Evropsko prvenstvo koje će se leta ove godine održati u Litvaniji.

Tim povodom, pripremajući se za naredne obaveze u prvenstvu, rukovodstvo Ženskog fudbalskog kluba Spartak iz Subotice, upriličilo je svečani doček za svoje igračice koje su bile deo omladinske rreprezentacije naše zemlje. Za ostvareni uspeh uručena su im priznanja i simbolični pokloni.

Izuzetno smo ponosni na sve što su ove devojke uradile, jer zaista je velika stvar što će se ime naše države naći među učesnicima Evropskog prvenstva. Spartakove fudbalerke već godinama čine jezgo svih reprezentativnih selekcija i svakako da je to ogromno priznanje za naš klub. Ovo je samo mali trenutak pažnje, jer hoćemo da ove devojke znaju da je klub u svakom momentu uz njih i da zna da vrednuje njihov rad i trud, kao i uspehe – rekao je Zoran Arsić, predsednik Spartaka.

„Plave golubice“ su u omladinskoj reprezetaciji Srbije predstavljale: Milica Šarić, Nađa Uvalin, Aleksandra Gajić, Mlica Gaković, Anđela Marković, Milica Maljković, Lara Backović i Monja Jošić.