BOGDANOVIĆ BIO U KLINČU I SA DULETOM: Reprezentativac ponovo u sukobu sa trenerom! (VIDEO)

FOTO: Imago

Bogdanovićev sukob podseća na situaciju koja se dogodila sa Duškom Vujoševićem.

U jučerašnjoj pobedi Atlante nad Čikagom (101:113), kapiten reprezentacije Srbije je meč završio sa 20 poena uz četiri skoka i šest asistencija. Bitan detalj se dogodio kada je na tajm-autu Bogdan iz besa bacio flašicu vode na parket, te je zbog burne reakcije ostao na klupi nakon tajm-auta.

Bogiju se to uopšte nije svidelo, ustao je i uneo se u lice treneru Atlante Kvinu Snajderu toliko da su saigrači morali da reaguju tako što su ih razdvajali. Na kraju utakmice se Bogdan pozdravio sa trenerom uz osmeh na licu.

Ovaj incident što se dogodio podseća na ono što se dogodilo u Hali sportova, kada je Duško Vujošević tadašnji trener Partizana uhvatio Bogdanovića za vrat. Iako je reprezentativac Srbije pričao da je imao takav odnos sa njim, ne verujemo da ima takav odnos i sa trenerom Hoksa.

Dok je igrao u Fenerbahčeu, takođe je imao prepirke sa Željkom Obradovićem, ali to su bile samo malo svađe koje nisu uticale na ekipu, dok ovaj sukob sa Kvinom može uticati na ekipu ako se odnos ne uskladi.

Po svemu sudeći Bogdan ima kratak “fitilj“, ali to mu ne donosi pravo da se tako ponaša prema bilo kome, a naručito svom treneru. Ipak, on je postao jedna od zvezde svoje ekipe, da li će mu ovo Snajder shvatiti lično ili ipak oprostiti to je na njemu, nama ostaje da se nadamo da će trinaestica Atlante zadržati bes i burnu reakciju za sebe da sledeći put ne bi došlo do većeg sukoba.