Crno-beli jači za Karakaševića: Protiv Radničkog za finale!

Foto: STK Partizan

Stonoteniseri Partizana se sastaju sa Radničkim iz Beočina u polufinalu stonoteniske Superlige Srbije. Meč je na programu u ponedeljak, 15. aprila od 17 časova, a domaćin je aktuelni šampion Radnički.

Jedna od najkvalitetnijih liga u Evropi ulazi u završnu fazu, te su na programu polufinalni mečevi plej-ofa nacionalnog prvenstva. Kostur je bio nemilosrdan prema pojedinim ekipama, pa su tri najjače ekipe na papiru završile u istom delu žreba.

Već u četvrtfinalu smo gledali večiti derbi i sjajan duel na Marakani. Vodili su crveno-beli pobedama Jevtovića i Strugarevića, ali su Paikov i Milošević presudili i u ključnim trenucima bili bolji, pa su crno-beli ukupnim rezultatom 4:3 slavili. U utakmici u SC “Master” je bilo neočekivano lako momcima Milorada Glišića i svog rivala su savladali sa ubedljivih 4:0.

Radnički je posle poraza u drugoj utakmici sa TSC-om u pomoć pozvao Gionisa Panagiotisa i lako savladao goste iz Bačke Topole.

Za Beočin je spreman i naš legendarni stonoteniser i proslavljeni olimpijac, Aleksandar Karakašević. Često se opraštao od srpskog stonog tenisa, ali izgleda da osvajanju titule sa voljenim klubom pridaje veliki značaj i želi da slavi u maju titulu sa Partizanom.

Dvomeč između dva pomenuta tima će biti poseban za gledaoce, jer će pored Zenga, Paikova, Petkova i Petea na delu moći da vide Karakaševića i Gionisa, igrače koji su u proteklih trideset godina obeležili evropski i svetski stoni tenis.

Drugi susret je na programu u utorak u SC “Majdan”, dok se eventualni treći meč igra u sredu ponovo u Beočinu.