DIREKTOR CRVENE ZVEZDE SUSPENDOVAN NA GODINU DANA: Trener i igrači su takođe kažnjeni!

FOTO: Starsport

Izrečene su žestoke kazne zbog incidenta koji se dogodio na utakmici plej-aut grupe Super rukometne lige Srbije između Dubočice i Crvene zvezde.

Naime, trener Zvezde Nedeljko Matić će biti suspendovan na 15 dana, dok je klub kažnjen sa 350.000 dinara. U celoj ovoj situaciji najgore je prošao Ognjen Kajganić direktor Crvene zvezde. Njemu sledi suspenzija od čak godinu dana i time mu je zabranjen rad u rukometu dok mu traje suspenzija.

Pored štaba, kažnjena su i dva igrača Crvene zvezde Miloš Bujišić i Dušan Andrejević, kazna im je da pauziraju jedan meč, što su i odradili protiv Radničkog iz Kragujevca kada nisu bili na parketu u pobedi svog tima 30:29.

Dubočica je vodila 25:22 i u tom trenutku prekinut meč, odnosno u 45. minutu. Sve je počelo nakon oštrog faula nad pivotom gostiju Andrejevićem. Prvo je došlo do koškanja na terenu, zatim i na klupi, onda je Zvezda ušla u sukob i sa publikom, te su napustili teren.

Zvezda je nakon toga izdala saopštenje i žalila se na suđenje i kriterijum koji je mogao po njihovom mišljenju naravno, da dovede do ozbiljnih povreda rukometaša.

Meč još uvek nije registrovan, time se otvara prilika Zvezdi da uputi žalbu, ali trenutno situacija ide ka tome da bude dodeljen službeni rezultat 10:0 u korist Leskovčana.