Igor Duljaj: Uvek ću stati iza mojih igrača!

FOTO:  Sputnik

Trener crno-belih je podržao izabranike.

Partizan se još uvek nije smirio nakon derbija koji je odigran u subotu. Nezvanični nagoveštaji koji stižu ih Humske su da Partizan neće nastupati u polufinalu Kupa Srbije. Crno-beli su doveli u pitanje da li će uopšte ukrstiti snage sa večitim rivalom. Duljaj je u razgovoru za Informer rekao sledeće:

„Jedino što se u ovom trenutku zna jeste da se ništa ne zna. Verujte mi da je to jedina istina. Trebalo je juče da imamo trening, ali sam igračima dao slobodno. Bili su iscrpljeni, bili su pod utiskom i nisam želeo da ih dodatno opterećujem. Važno mi je bilo da se odmore. Danas smo imali trening, normalno smo ga odradili i to je to. O temi hoćemo li igrati Kup ili nećeno nisam hteo da pričam. Videću igrače i večeras i sutra ćemo imati trening, pa ću tada znati nešto više“, rekao je strateg Partizana i dodao:

„Uvek ću stati iza svojih igrača! Odnosno, staću ispred njih i biću uz njih. Oni krvare na terenu, njima lome noseve, oni se povređuju, oni igraju i apsolutno zaslužuju da budem uz njih. Neću pokušati da utičem na njihovo mišljenje, samo ću stati uz njih. To su pravi, fantastični momci, nisu deca“.

Rukovodstvo Partizana je u subotu posle utakmice izdalo saopštenje da razmišljaju o neizlasku na teren.

„Ne znam kakav je stav uprave, to ćete morati njih da pitate, a vi ste sedma sila, vama će morati i da odgovore. Kad je reč o puštanju karata u prodaju, koliko znam u Kupu to sve određuje Fudbaslki savez Srbije i nema veze ni sa Crvenom zvezdom ni sa Partizanom, ali nemojte me držati za reč. Pošto se još ništa ne zna, konferencije neće biti. To je za sada jedino sigurno“, zaključio je Duljaj.