Fudbalska uspavanka na derbiju Juventusa i Milana – od svega 0:0

Foto: dazn.com

KRAJ MEČA! Milan bez šuta u okvir gola, Sportijelo sačuvao bod. Kada se sve pogleda, meč za zaborav.

90+3′ – Mireti je probao iskosa da plasira loptu u gol sa distance, šut je završio daleko od gola, a deluje da se Juventus pomirio sa podelom bodova.

86′ – NOVA ŠANSA! Nalet Alegrijevog tima, Milik je probao glavom posle kornera, a samo je sreća spasila Milan budući da je lopta završila pored gola.

84′ – SJAJNA ŠANSA ZA JUVENTUS! Sprotijelu je ispala lopta, a glavom je probao Rabio, međutim sa gol linije otklanjaju štoperi Milana!

70′ – Još uvek mreže miruju. Pojačavaju crno-beli.

62′ – Još uvek Juventus kruži oko gola Milana, ali bez ozbiljne prilike.

55′ – Rabio je vrlo dekoncentrisan. Leao ga je presriblao, ali ga je veznjak Juventusa zaustavio pre nego što je prosledio loptu.

50′ – Odličan start Juventusa! Kostić je odlično prošao po boku i šutirao iz ugla, sjajno brani Sportijelo, a potom čisti i odbitak Danila.

KRAJ PRVIG POLUVREMENA – Prvi deo meča najbolje opisuje činjenica da smo videli dva šuta u okvir gola. Oba je uputio Dušan Vlahović.

45+2′ – Sjajan slobodan udarac Vlahovića! Probao je da iznenadi Sportijela udarcem u bliži ugao, ali je golman pstao skoncentrisan i odbranio.

43′ – Kambiaso je centrirao za Jildiza, ali je Sportijelo bio brži i uhvatio loptu.

39′ – Činilo se da je Juventus u odličnom naletu, ali je ceo napad završen užasnim centaršutom Vee koji je završio u autu sa druge strane terena.

35′ – Loftus Čik sada pokušava glavom, ali ponovo preko gola. Meč je daleko od lošeg, međutim nedostaju konkretniji udarci u gol da bi dobio višu ocenu.

31′ – Kambiaso je ostao sam na ivici kaznenog, uhvatio poluvolej, ali je lopta bila jaki nezgodna za ukrotiti  pa je završila visoko od gola.

29′ – Dobro je izveo korner Florenci, a Gabija je glavom poslao loptu tik iznad prečke!

26′ – Musa je šutirao iskosa sa distance i dobio samo korner. Usled slabog intenziteta meča svaka šansa može da donese odlučujuću priliku.

22′ – Juventus sada pojačava presing koji je završen slabim udarcem Kambijasa pored gola.

19′ – Igrači Milana kruže oko kaznenog i čekaju pogodnu priliku za centaršut.

14′ – Milan preuzima inicijativu nakon skoro 15 minuta meča, ali im još uvek sa lakoćom crno-beli uzimaju loptu svaki put.

8′ – Prvi je na meču pokušao Vlahović, ali je Sportielo odbranio.

6′ – Sjajna atmosfera u Torinu. Oba tima se trude da zacementiraju status učesnika Lige šampiona, pa je u skladu sa tim i početak oprezan.

1′ – Utakmica je počela!