Lazarevac na nogama pred rukometni duel Kolubara – Inđija

Foto: RTV GEM

Ljubitelji sporta, posebno onih koji pomno prate rukometna zbivanja, ne pamte kada je u Lazarevcu za jednu utakmicu vladalo toliko interesovanje, kao pored nedeljni meč Kolubara – Inđija. Reč je o prvoj utakmici polufinala plej-ofa Super „B“ lige za ulazak u najviši rang.

Zeleno-crni su regularni deo sezone završili na prvom mestu, što je im je dalo prednost domaćeg terena kroz doigravanje.

Posle dužeg vremena u prilici smo da se domognemo višeg ranga, gde je po meni klubu i mesto. Očekuje nas teška utakmica sa jako kvalitetnim rivalom, ali verujemo u našu snagu i kvalitet – kaže Aleksandar Marjanović, trener „krtica“.

Kormilar lazarevačkih rukometaša sa ponosom ističe jednu činjenicu:

Očekujem da publika do poslednjeg mesta ispuni dvoranu, a mislim da je sasvim dovoljan povod taj što našu ekipu čine mahom igrači iz Lazarevca, oni koji su ponikli u Koluabri. To je veliko priznanje za sve, za ovaj grad. Ujedno, pruža nam je dobra šansa da se vratimo na scenu gde se možemo pohvaliti i šampionskom titulom, osvojenim kupom.

Nije mladi stručnjak želeo da detaljnije ulazi u prognoze po pitanju ishoda plej-ofa.

Za nas je sada prioritet da dobijemo prvu utakmicu i obezbedimo miran revanš, a onda da razmišljanmo šta ćemo i kako kada se plasiramo u finale. Nedeljna utakmica je najvažnija – jasan je Marjanović.

Utakmica Kolubara – Inđija igra se u nedelju 14.aprila u 18 časova u lazarevačkoj hali sportova.