„MAX SPORT“ SAZNAJE: Milojević našao pojačanje u omladincima, Avdić se priključuje prvom timu!

Foto: Sportske.ba

Kako “MaxSport” ekskluzivno saznaje, jedan od najtalentovanijih izdanaka Zvezdine Omladinske škole -Adem Avdić, priključiće se prvom timu Crvene zvezde nakon utakmice sa IMT-om!

Odlične partije za omladinsku selekciju Crvene zvezde za koju je u dosadašnjem delu sezone upisao i tri pogotka, kao i sjajni mečevi u kadetskoj reprezentaciji Srbije sa kojom je obezbedio odlazak na EURO na Kipru, privukle su pažnju Vladana Milojevića koji će nakon predstojećeg susreta sa IMTom ukazati šansu talentovanom fudbaleru.

Avdić je rođen 2007 godine u Loznici. Izuzetno je efikasan po levoj strani i karakterišu ga fantastična brzina, dobra tehnika sa loptom i precizan centaršut, tako da popunjava sve karakteristike savremenog ofanzivnog levog beka – pozicije na kojoj se najprirodnije snalazi.

Predstavlja još jedan biser generacije rođene 2007. pored Andrije Maksimovića i Veljka Milosavljevića koji su već upisali prve minute u seniorskom timu, dok je Vuk Draškić čuvao Zvezdinu mrežu na prijateljskoj utakmici.

Perspektivni ofanzivni levi bek je vrsta fudbalera koja Crvenoj zvezdi svakako treba, a očekuje se da će talentovani Avdić ubrzo dobiti šansu da zabeleži zvaničan debi.