„MAX SPORT“ SAZNAJE: Još jedan dobar posao Zvezde, defanzivac prodat za 800 hiljada evra!

Foto: FK Crvena zvezda

Već neko vreme se spekuliše kako će izgledati letnji prelazni rok u Crvenoj zvezdi u kojoj se očekuje solidan profit od prodaje igrača nakon što se veliki broj odlično pokazao na pozajmicama u zemlji i inostranstvu.

Kako Max Sport saznaje jedan od igrača koji će izvesno doneti dobru zaradu crveno-belima je Fejvor Ogbu koji trenutno stiče iskustvo igrajući za Grafičar u Prvoj ligi Srbije, a za tim srpskog šampiona je nastupio u prijateljskom meču sa Zenitom 23. marta 2024. godine kada je u pobedi Zvezde od 1:0 predstavljao nepremostivu prepreku za ofanzivce ruskog tima.

Dobre partije talentovanog devetnaestogodišnjeg štopera u dresu Zvezdinog razvojnog tima privukle su pažnju kluba iz Ujedinjenih Arapskih Emirata koji je, kako saznajemo spreman da izdvoji 800 hiljada evra za nigerijskog štopera koji se tokom sezone istakao čvrstom i disciplinovanom odbranom, te je stekao poverenje šefa stručnog štaba Grafičara – Marka Neđića.

S obzirom da talentovani Nigerijac ima ugovor sa Crvenom zvezdom, celokupan profit će otići timu iz Ljutice Bogdana, međutim velike zasluge svakako pripadaju Grafičaru koji kao razvojni tim već neko vreme uspeva da omogući mladim igračima Zvezde da se profilišu na pravi način i steknu neophodno takmičarsko iskustvo u seniorskom fudbalu.

Pored Ogbua očekuje se prodaja nekolicine fudbalera koji usled velike konkurencije ne bi mogli da se izbore za minutažu kod Vladana Milojevića te se u Ljutice Bogdana nadaju profitabilnom prelaznom roku.