Zvezda na leto „trlja ruke“ – od koga će najviše zaraditi?

Foto: Starsport

Dok se Crvena zvezda bori za duplu krunu, već se u klubu razmišlja o letnjim transferima. Očekuje se da će biti bar jedan jak izlazni transfer, a najozbiljniji kandidati su Osman Bukari, Omri Glazer i In Bom Hvang.

Stefan Leković, pozajmljen Viljarealu, ostavio je sjajan utisak i očekuje se da će španski klub otkupiti njegov ugovor za 4 miliona evra. To bi bio značajan prihod za Crvenu zvezdu.

Još jedan igrač od koga se očekuje novčana naknada je Jegor Prucev. On je bio ključan igrač za Celje u prošloj sezoni koju je krunisao golom za titulu i očekuje se da će slovenski klub aktivirati opciju otkupа za 1.5 miliona evra.

Status Kingsa Kangve i Uroša Kabića je neizvestan. Kangva je na pozajmici u Kortrajku, a od opstanka kluba u belgijskoj ligi zavisi da li će se aktivirati otkupna klauzula od  milion evra. Kabić je na pozajmici u Torinu, ali nije uspeo da se izbori za mesto u prvom timu. Teško je da će dobiti ugovor u Italiji, pa će se verovatno vratiti u Crvenu zvezdu.

Ukratko, Crvena zvezda može da očekuje pristojan prihod od transfera tokom leta, a najlukrativniji bi mogao da bude Stefan Leković.