Milan Borjan za „Max Sport“: Očekujem pobedu u derbiju, dobra atmosfera je ključ svega!

Foto: Instagram/ Milan Borjan

Milan Borjan trenutno uspešno nastupa za Slovan iz Bratislave, a u razgovoru za „Max Sport“ je izneo očekivanja pred večiti derbi, kao i osetniju razliku od kada je na klupi Vladan Milojević.

Derbi je sam po sebi specifičan, iako Zvezda već sedam godina pokazuje da je bolji i dominantniji tim, to je utakmica za koju nikada unapred ne možete reći ko je pobednik. Nadam se da će crveno-beli savladati Partizan sutra i tom pobedom rešiti prvenstvo i osvojiti sedmu titulu u nizu. Imaju fenomenalnog trenera, a imaju i sjajne igrače, te verujem da će uzeti tri boda i slaviti na Marakani – rekao je Borjan.

Dotakao se iskusni čuvar mreže Vladana Milojevića i velike razlike između njega i Bahara koja je vidna ove sezone.

Vidna je promena u timu od dolaska Milojevića na klupu Zvezde. Pokazao je da je trener koji traži disciplinu i kod koga se ista poštuje, što nije slučaj kod Bahara. Dosta organizovanije delujemo u odbrani, te cela ekipa izgleda kompaktnije što se može zaključiti po atmosferi na treningu i utakmici. Poznajem Miloja i dobro znam šta kod njega znači reč svlačionica. Kod Bahara nisam imao priliku da igram, pa ne mogu reći da ga poznajem, ali po načinu na koji je tim igrao definitivno se nije videlo zajedništvo. Zvezdu najboljom čini svlačionica i dobar duh, kada je atmosfera prava od Zvezde možete da očekujete svašta. Svaki igrač gine za Milojevića, dok se to kod Bahara, uz moje dužno poštovanje, nije videlo – zaključio je Borjan.