SLAVOLJUB SRNIĆ ZA „MAX SPORT“ PRED DERBI: Zvezda ima mnogo bolji tim od Partizana!

FOTO: MN Press

Nekadašnji fudbaler Crvene zvezde Slavoljub Srnić je govorio za “Max Sport” o prošlom, a i o sutrašnjem derbiju koji nas očekuje.

Vezni igrač AEL Limasola očekuje otvorenu igru Partizana ali i  Zvezdinu pobedu u 173. večitom derbiju.

– Mislim da će pre svega biti dobra utakmica. Očekujem otvorenu igru Partizana jer nemaju više šta da izgube, očekujem otvorenu utakmicu baš kao i prethodni derbi, naravno ovog puta očekujem Zvezdinu pobedu.

Spomenuo je i prethodni derbi na “Marakani” kada je bilo 2:2.

-Zvezda je prošli derbi odigrala fantastično, ja se ne sećam kad je Zvezda bila toliko dominantna u derbijima kao što je prošli. Nažalost, nisu iskoristili šanse. Ja im želim ovim putem da bar 50% onih šansi realizuje i to će biti dovoljno, jer Zvezda stvarno ima dosta kvalitetniji tim od Partizana.

Partizan je u prošlom derbiju iskoristio šanse koje je stvorio, igrali sun a nerešeno i uspeli su, dok to kod Zvezde nije bio slučaj.

-Pa jeste sigurno, Partizan je prošli derbi došao sa tom namerom i tako su izgledali na terenu, čekali su te kontre koje su iskoristili. Iz dva šuta dva gola, a Zvezda koja je dominirala celu utakmicu nije uspela da iskoristi šanse koje je stvorila, ali dobro to je fudbal, to je čar fudbala. Nadam se da će biti drugačije ovaj derbi. Verujem da će Zvezda slaviti jer iskreno mnogo bolji tim ima i zaslužuje pobedu u derbiju.

Na pitanje da li Partizan ima snage da ponovo izađe sa “Marakane” neporažen bivši igrač Zvezde je dao svoju pretpostavku.

– Derbi je drugačija utakmica od svih ostalih i sve je moguće u derbiju, ali ovaj put verujem u pobedu Zvezde i mislim da Partizan neće uspeti da izađe sa “Marakane” neporažen. Naravno, ako Zvezda ponovi igru, a verujem da hoće, to je neko moje mišljenje.

Nepamtimo kada je na derbiju viđeno više od tri gola, ako ne računamo prošli, isto tako misli i vezni igrač.

-Možda i ne toliko, iskreno ne znam dal će se ponoviti utakmica kao što je prošla, sa toliko šansi i svega, ali očekujem da će Zvezda dominirati i da će pobediti. Da li će to biti sa više golova nisam siguran, ali ono u šta sam siguran je to da će oni dominirati- zaključio je Slavoljub Srnić.