OMLADINSKA LIGA SRBIJE: Jedinstvo spustilo rampu lideru

Foto: facebook

Veliko iznenađenje donela je prva utakmica 23. kola na terenima Omladinske lige Srbije. Jedinstvo je uspelo da zaustavi favorizovani IMT, pa je lider sa Novog Beograda, mora da se zadovolji bodom posle ovih 90 minuta.

Ubljani su silno motivisani ušli u meč sa „traktoristima“ iako su slovili za autsajdera, jer se nalaze u donjem delu tabele i u vrlo teškom položaju po pitanju opstanka u ovom rangu.

Prvo poluvreme obeležili su penali. Prvo je IMT poveo kada je Miloš Jović iskoristio najstožu kaznu u 20. minutu, a revanširao se juče sjajni Strahinja Rakić na isti način u 33. minutu. Ujedno, Rakić je bio jedan od najboljih aktera na terenu, čime je potvrdio da nije bez razloga među prvotimcima Jedinstva.

U nastavku utakmice ponovo gosti dolaze do novog vođstva, ovoga puta Stefan Jović postiže gol, pa se činilo da lider otvara kapije nove poede. Ipak, sa time se nisu složili učenici trenera Miloša Bojanića. Iz jedne dobre akcije Luka Pantelić, uspeva da izađe kao pobednik, a lopta je po drugi put završila u mreži IMT – 2:2.

Pokušavali su gosti da stignu do tro boda, ali je odbrana Jedinstva uspešno otklonila svaku opasnost i zasluženo stigla do pobede bodova.