Reprezentativka Srbije Milica Mijatović, najbolja fudbalerka u izboru FSO Lazarevac

Foto: FSOL

Fudbalski savez opštine Lazarevac uspešno je organizovao radnu i svečanu sednicu Skupštine na kojoj su uručena priznanja najboljim kolektivima i pojedincima za ostvareno nu prethodnoj godini.

Zamisao je bila da ova ceremonija usledi na početku godine, ali zbog poslova oko prelaznog roka, pauze u prvenstvima, pomerili smo sve za period kada smo svi u punom pogonu, u takmičenju, svako na svojim obavezama. Želimo da se zahvalimo svima na uspešnom poslovanju, sjajnoj saradnji u želji da u periodu ispred nas budemo još bolji. Ovo će postati tradicija i ubeđen sam da zbog toga svi možemo da bude podjednako ponosni – rekao je Marko Ranković, predsednik FSO Lazarevac.

Za najbolju fudbalerku po izboru FSO Lazarevac, proglašena je Milica Mijatović, reprezentativka Srbije i članica italijanske Fjorentine, koja nje karijeru počela upravo u lazarevcu u ŽFK LASK. Za najboljeg igrača proglašen je Bojan Beljić, provotimac Napretka iz Medoševca.

Po izboru posebnog žirija kao najbolji u svojoj konkurenciji izabrani su:  Jovana Koički (najbolji sudija), Branko Ašković iz OFK Budućnosti , Dudovica  (najbolji trener), Šumadija iz Šopića (fer-plej).

Nagrada za životno delo uručena je Ljiljani Haurdić, dok je laskavo priznanje najbolji sportski radnik pripalu Aleksandru Jovanoviću iz Proletera Vrbovno.

Za najbolji fudbalski klub proglašena je OFK Budućnost iz Dudovice.

Predsednik FSO Lazarevca Marko Ranković, posebnu plaketu dodelio je Bojanu Steviću, prvom čoveku Gradske opštine Lazarevac,