Španski mediji najavljuju: Alimpijević prvi pik za trenera Efesa!

Foto: Profimedia

Obično se kaže gde ima dima, ima i vatre. Koliko je taj dim gust, a vatra jaka, po pitanju srpskog stručnjaka Dušana Alimpijevića, ostaje da se vidi u danima koji slede.

Ako je verovati španskim medijima, pre svega uglednom „Enkestadu“ aktueli trener Bešiktaša, iskočio je u prvi plan kao moguće rešenje za klupu Efesa. Prema  tim informacijama, navodno su pukle veze na relaciji Efes –  Ćavi Paskvale, sa kojim je turski klub vodio pregovore oko mogućeg angažmana, navodno, čelnici plavih su se okrenuli srpskom stručnjaku koji je u poslednje dve sezone ostavio i te kako vidljiv trag u turskoj, ali i evropskoj košarci.

Kako se dalje navodi, glavni razlog nezadovoljstva sadašnjim trenerom Tomislavom Mijatovićem, ogleda se u tome da „plavi“ nisu izborili plasman u plej-of Evrolige, te da se zbog svega navedenog traga za novim trenerom.

Pored Dušana Alimpijevića, kao mogući novi kormilar Efesa pominje se i Vasilis Spanulis, s tim što se našem stručnjaku daju dosta izglednije prilike da sedne na klupu stalnog učesnika Evrolige.