Vladimir Lučić za “Max Sport”: Oporavak ide u odličnom smeru, verujem da ćemo osvojiti titulu!

Foto: MN Press

Vladimir Lučić, fudbaler Crvene zvezde, je za Max Sport govorio o oporavku i povredi koja ga je zadesila, kao i očekivanjima do kraja tekuće sezone.

Opravak ide u sjajnom smeru. Odmah nakon operacije sam krenuo u teretanu, u početku jeste bilo teško, ali se išlo preko granice bola i sada je sve bolje i bolje. U Italiji sam još dve nedelje, izuzetno sam zadovoljan kako ide proces oporavka, te se nadam da će povratak na teren biti i ranije od očekivanog. Verujem da će biti tako, pun sam samopuzdanja i iz dana u dan sam sve optimističniji – počeo je Lučić.

Nije bio svestan stepena povrede, ali se nije predavao ni u jednom momentu i čvrsto veruje da će oporavak biti kraći nego što se očekuje.

Nisam znao koliko je ozbiljna povreda dok nisam otišao na magnetnu rezonancu. Po završetku utakmice nisam osećao veliku bol i normalno sam mogao da hodam, ali se nakon daljih ispitivanja ispostavilo da je povreda teže prirode i da ću odsustvovati duže vreme. Nije bilo lako prvih par dana, prolazilo mi je svašta kroz glavu, ali sam shvatio da ću se samo željom i velikom upornošću vratiti brzo na teren, te se trudim da se u skladu sa tim tako i ponašam.

Veruje u titulu, ističe da je Zvezda dominantna i da bi ako sve bude išlo po protokolu, titula trebala da ostane na Marakani.

Pratim igru svog tima sve vreme. Mogla je da bude i veća prednost ali je Partizan izvukao tri boda u završnici meča sa Voždovcem. Svakako mislim da smo dominantniji i da ćemo uzeti titulu, svi u klubu se nadaju tome i nadam se da ćemo svi slaviti na kraju sezone tu sedmu u nizu – završio je Lučić.