BOMBA: Juventus ponovo kupuje u Realu!?

Stara dama osetila da je ovo trenutak za napad

Dok navijači Juventusa s nestrpljenjem čekaju nedelju, kada će Aron Ramzi proći medicinske preglede i definitivno potpisati predugovor kojim će započeti novu avanturu počev od narednog leta, direktor Stare dame Fabio Paratići priprema teren za novu letnju bombu koja će još više oduševiti sve u i oko italijanskog giganta – Iska Alarkona!

Bombastičnu najavu donosi uvek dobro informisani novinar Đanluka di Marcio, koji tvrdi da je Juventus već započeo sa realizacojom ovog posla. Osetio je novi prvi operativac Bjankonera da je ovo momenat da se krene u juriš na dugogodišnju želju i prema navodima poznatog novinara italijanskog Skaja, ovo puta je Isko Juventusov!

Kako se ističe, Paratići je već stupio u kontakt sa Iskovim agentima i počeo razgovore oko glavnih detalja saradnje, što je samo prvi korak ka aktiviranju prave letnje transfer bombe. Kako se može čuti, Isko je izrazio želju da krene stopama Kristijana Ronalda i obuče dres Stare dame, dok je Paratići navodno poručio da je Španac više nego dobrodošao u Torinu.

Real Madrid se mnogo ogrešio o Iska, pogotovo jer Santijago Solari sada više ne gleda na ceo sukob sa španskim kreativcem na profesionalnom, već na ličnom nivou.
”Zašto Isko nije počeo utakmicu? Zato što smo danas igrali veliki meč”, izjavio je Solari posle sigurne i ubedljive pobede nad Leganesom u Kupu kralja, gde su dobar deo tima činili klinci poput Vinisijusa Žuniora ili debitanta Brahima Dijaza…

Iskova situacija u Realu je jasna – on je sada samo statista u timu, rezerva koju Solari sve manje koristi. Otkako je Solari preuzeo trenersku palicu od Đulena Lopetegija, Isko je bio starter na samo dve od ukupno šesnaest utakmica i to u revanšu već dobijene utakmice protiv Melilje, te poslednjem meču grupne faze Lige šampiona protiv moskovskog CSKA, kada je Real doživeo debakl. Nijednu utakmicu nije odigrao od starta u Primeri.

Juventusova konkurencija najverovatnije će biti Mančester Siti. Nije tajna da Pep Gvardiola obožava Iska i da bi se Španac odlično uklopio u Sitijevu mašineriju, a Real Madrid će za ovaj transfer tražiti oko 80.000.000 evra! Možda sada ta cena deluje previsoko, jer Isko praktično ne igra ili dobija priliku na kašičicu, ali u realnim okolnostima plejmejker iz Malage vredi te pare!

Prema još nepotvrđenim informacijama, Juventus se sprema da započne pregovore i sa Real Madridom oko Hamesa Rodrigeza, pošto u Bajernu kod Nika Kovača ne dobija šansu kakvu je imao kod Jupa Hajnkesa.

LAJKUJTE NAŠU STRANICU I PRATITE VESTI IZ SVETA SPORTA!