IZ MINUTA U MINUT: Pratite potragu za Emilianom Salom

11:06 – Povodom Salinog nestanka oglasila se i njegova bivša devojka, model Berenis Škair, ona je objavila „tvit“ kontroverzne sadržine.

Istražite fudbalsku mafiju jer ne verujem da je ovo bila nesreća„, napisala je Berenis.

10:27 – Oglasila se i dvostruka osvajačica fifine zlatne lopte Carli Lloyd:

10:24 – Oglasio se i Dijego Armando Maradona „Nadam se da je avio sleteo na pogrešan aerodorm i da je Sala još uvek živ“.

10:20 – Gari Linker je kritikovao Krisitjana Ronalda zato što je podelio sliku iz aviona na svom twiter profilu i ako još uvek nije pronađen Emilijano Sala.

9:06 – Klaudio ranijeri je trenutno trener Fulama ali je prošle godine vodio Nant i evo šta je rekao o Emilijanu Sali „On je fantastičan fudbaler koji je uvek davao sve od sebe dok smo sarađivali u Nantu. Kao i svi ostali ostao sam zatečen vešću o nestanku aviona. On je divan lik i veliki borac. Molim se za njega.“

8:54 – Emilijano Sala ostavio je glasovnu poruku na aplikaciji whats up prijateljima gde je rekao da je u avionu koji samo što se nije raspao u param parčad. Sala je potpisao ugovor sa Kardifom i postao je najskuplji igrač u istoriji Kardifa.

8:35 – Salin prvi trener Diego Solis govorio je o svom bivšem igraču „On je uvek bio skroman, kada je došao nije govorio o tome da je postigao više golova od Nejmara ili Mbapea.

8:21 – Navijači Nanta odali su počast Emilijanu Sali u nadi da će biti pronađen.  „Bio je divan“ rekla je navijač Nanta Émilie Tissot.  „Voleo sam da idem na treninge kako bi se upoznao sa igračima. Sala je uvek bio rezervisan i po malo stidljiv ali je uvek bio tu za navijače. Plačem od kada sam čuo za tu strašnu vest. Nadam se najboljem“