BOD KAO NAGRADA ZA BORBENOST: Evo u kom SEGMENTU igre je Zvezda NADIGRALA Napoli!

Šampion Srbije pokazao je veću borbenost i srčanost u odnosu na ekipu Napolija što potvrđuju i pretrčani kilometri.

 

Činjenica je da su fudbaleri Napolija u utorak nadigrali izabranike Vladana Milojevića, ali je Zvezda na kraju uspela da odoli favorizovanom protivniku i osvoji prvi bod u Ligi šampiona.

Mnogi statistički parametri potvrđuju da je Napoli imao više od igre i da je dominirao na terenu, ali jedan otkriva na koji način je domaćin uspeo da odoli.

Borbenost i srčanost juče su bili glavno oružje fudbalera Crvene zvezde, a to potvrđuje i 112,87 pretrčanih kilometara od strane igrača beogradskog tima.

Fudbaleri Napolija pretrčali su četiri kolimetra manje od igrača Crvene zvezde, što znači da su domaći upornošću i trudom nadomestili neke druge nedostatke u svojoj igri.

Videćemo da li će ovakav pristup pomoći crveno-belima u naredne dve utakmice jer će u Parizu i Liverpulu tim Vladana Milojevića biti pod dodatnim pritiskom nego što je to slučaj na „Marakani“.

35%  POSED LOPTE 65%
294  PASOVA  825
211  USPEŠNIH PASOVA  726
112.9km  PRETRČANIH KILOMETARA  108.8km
http://maxsport.today/2018/09/ovo-je-sansa-za-zvezdu-psg-pred-raspadom/
<strong><a href=“https://www.facebook.com/maxsport.rs/?fref=ts“ target=“_blank“>LAJKUJTE NAŠU STRANICU I PRATITE VESTI IZ SVETA SPORTA!</a></strong