DELIJE, SPAVAJTE MIRNO: Trening pred Napoli prošao ODLIČNO!

Fudbaleri Crvene zvezde trenirali su večeras na pomoćnom terenu stadiona „Rajko Mitić“, a poruka upućena pred duel sa Napolijem biće osnov za miran san svih navijača crveno-belih.

 

Manje od 24 sata ostalo je do početka prve utakmice koju će fudbaleri Crvene zvezde odigrati u okviru grupne faze Lige šampiona.

Protivnik crveno-belih doputovao je jutros u Beograd, a nakon konferencije za medije na zapadnoj tribini stadiona „Rajko Mitić“ fudbaleri Napolija odradili su trening na mestu gde će sutrašnji meč biti odigran.

Nešto kasnije fudbaleri Crvene zvezde izašli su na pomoćne terene iza severne tribine „Marakane“ i u fenomenalnoj atmosferi obavili poslednje pripreme pred sutrašnji meč.

Osmesi na licima izabranika Vladana Milojevića potvrđuju da je atmosfera u taboru beogradskog tima odlična i da navijači imaju čemu da se nadaju u sutrašnjoj utakmici.

Sve karte za sutrašnji meč su rasprodate još ranije, „Marakana“ će biti ispunjena do poslednjeg mesta, a u takvoj atmosferi Zvezda ima čemu da se nada protiv favorizovanog protivnika čiji je tim deset puta skuplji.

Utakmica Crvena zvezda – Napoli igra se u utorak od 21 čas. Direktan prenos sa „Marakane“ obezbeđen je na televiziji Arena sport.

 

 

DA LI JE MOGUĆE: Evo na šta su sve spremni pojedini igrači kako bi Đokoviću OTEŽALI posao!

 

<strong><a href=“https://www.facebook.com/maxsport.rs/?fref=ts“ target=“_blank“>LAJKUJTE NAŠU STRANICU I PRATITE VESTI IZ SVETA SPORTA!</a></strong>