NAJVEĆA UTAKMICA IKAD: Afera DOPING!?

Meč bi trebalo da počne u 21 čas.

Revanš meč finala Kopa Libertadores izmedđu River Plate i Boke Juniors odložena je za danas, a posle ukidanja suspenzije stadiona “Monhumental“ stižu nove vesti u vezi meča. Navodno su fudbaleri Boke spremni da još jednom odbiju izlazak na teren jer sumnjaju da su lečeni zabranjenim supstancama posle napada navijača River Plate.

Sve je počelo kada je grupa navijača Rivera napala autobus sa igračima Boke zbog čega je policija bacila suzavac, a dim završio između ostalog završio i u autobusu Boke. Nekoliko igrača Boke je potom povraćalo, imalo temperaturu i alergijsku reakciju zbog čega su dobili terapiju lekarskog tima. Međutim, uoči novog termina odigravanja meča pojavila se informacija da su igrači Boke lečeni kortikosteroidima koji su na listi zabranjenih supstanci i da ne žele na teren da ne bi plai na doping testu.

Još jedan problem Boke je u vezi kapitena Pabla Pereza kojem su komadići stakla upali u levo oko i naneli mu teške povrede. Zvanični lekar KONMEBOL je prisustvovao njegovom pregledu i potpisao dokument da Perez može da igra, ali se sumnja da je to uradio pod pritiskom funkcionera UEFA. Po povratku na stadion, Bokin lekar je ustanovio da je povreda ozbiljna i da Perez ne može da igra, a navodno saigrači neće bez njega na teren.

LAJKUJTE NAŠU STRANICU I PRATITE VESTI IZ SVETA SPORTA!