ŠOK! Luna i Sloba, još od PROŠLOG MAJA… Otkrio je njihovu NAJVEĆU tajnu! Kija će ga ZAUVEK ostaviti!

Ni pet, ni šest!

Razgovor koji je Lepi Mića vodio sa Ognjenom Amidžićem u Zadruzi doneo je mnoge zanimljive detalje, a oni najinteresantniji, naravno, vezani su za Lunu Đogani, Kiju Kockar i Slobu Radanovića.

Pevač je sa velikim žarom govorio o pomirenju bračnog para.

– Pomirenje je blizu ali ne bi bilo dobro jer bi rijaliti izgubio draž. Srećan kraj bi ugasio svetla. Možda ako se pomirenje desi zadnjeg dana, a ako bi se desilo sada, Luna bi ispala velika žrtva, prevarena, ojađena što nikako nije fer i nije u redu. Neko ko krade ljubav ne može da bude žrtva a ispala bi. Ja sam od prvog dana branio instituciju braka, to je zakletva pred Bogom – pričao je Mića.

Lepi Mića, Ognjen Amidžić

On je nastavio:

– Na stranu što mi je Kija draga, i Luna i Sloba su mi dragi ali ja sam branio brak i znao sam da Sloba voli Kiju. U njihovom braku, Kiju je bila dominantna žena sa značajnim primanjima, ona je za Slobodana imala jednu nedodirljivu priču, bila je stjuardesa, putovala je po svetu a on je bio anonimni pevač. U tim Pinkovim zvezdama Kija ga je vodila a on nije znao da ga ona zaista voli.

Pevač je „poentirao“:

– Luna i Sloba su od maja u kontaktu, u nekim pričama, niko ne može da me ubedi da nije bilo tako. Desila se jaka strast na prvi pogled. Kad su ušli ovde, bili su sami i to je planulo.